Στον “ΠΡΩΙΝΟ ΤΥΠΟ” του ΑΝΤ-1 ΠΑΤΡΑΣ 105.3

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΔΑΒΒΕΤΑ
Στον “ΠΡΩΙΝΟ ΤΥΠΟ” του ΑΝΤ-1 ΠΑΤΡΑΣ 105.3
(ζωντανά και στο διαδίκτυο: www.antennapatras.gr και www.live24.gr)

Ο Διδάκτορας Αισθητικής και Φιλοσοφίας της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Παρισιού ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΑΒΒΕΤΑΣ, συγγραφέας και πρώην Σύμβουλος Πολιτισμού του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, αναλύει την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και παρουσιάζει τις διεθνείς ισορροπίες με επίκεντρο τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ποιητής και συγγραφέας, ζωγράφος και εικαστικός, γράφει από το 1982 σχετικά άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά του εξωτερικού.
Τα έργα του έχουν εκδοθεί σε πολλές χώρες και στην Ελλάδα. Το 2014 παρουσιάστηκε στην τελευταία έκθεση της ζωγραφικής του Ευρωπαϊκού Μουσείου Φωτογραφίας, στο Παρίσι.
Επίσης, είναι πολιτικός σχολιαστής και αναλυτής, στην τηλεόραση και στον Τύπο Τύπου. Διατηρεί τις εβδομαδιαίες στήλες στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Κυριακάτικη Kontra News».

Το βιβλιοπωλείο Discover και οι εκδόσεις “Δρόμων” σας προσκαλούν σε μία συνάντηση με τον Δημοσθένη Δαββέτα, με αφορμή τα βιβλία του “Έρωτας Δαίμονας” και “Λυτανεία για ένα άστρο”.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου στο χώρο του βιβλιοπωλείου, πεζόδρομος Βούρβαχη 3, τηλ.: 2610 624 916)
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον Πέτρο Ψωμά, εκπαιδευτικό- συγγραφέα .