Αφιέρωση από το Λύκειο Αράχωβας

Καταπληκτικό. Με συγκινησατε Ζεφη κι εσείς και τα παιδιά. Το ραντεβού μας απλά αναβλήθηκε. Θα επστρεψουμε))( αφού τηρήσουμε όλοι το μένουμε σπιτι)υγιέστατοι,δυνατότεροι και πιο δημιουργικοί.

Image may contain: text that says "Δημοσθένης Δαββέτας Μπροστα στις τελευταίες διαπιστώσεις ο,τι έπραξες ο,τι σχεδιασες ο,τι ονειρεύτηκες κείτεται μπροστα όπως ενας λοφίσκος άμμου που πάσα στιγμή Γράφω για ο,τι δεν μπορεί να διαλύσει καταλαβαίνω το φύσημα του αέρα. για ο,τι αγγίζω και δεν ελέγχω για ο,τι νομίζω πως γνωρίζω ολο μου αποκαλύπτεται διαφορετικα γράφω για μένα που δεν μπορεί να βρει την θέση του στον κόσμο για μένα που τριγυρίζει μόνιμα ανάμεσα στις σκιές του εαυτού του που δεν αναγνωρίζει το προσωπο του... Βαστλτκή Αγγελή, Λυκείου Αράχωβας"
No photo description available.
No photo description available.
Image may contain: text
+6
Λύκειο Αράχωβας

Αφιερωμένες αφίσες με εκτίμηση από τους μαθητές μας στον κ. Δημοσθένη Δαββέτα, εξαίρετο ζωγράφο, ποιητή, συγγραφέα, καθηγητή φιλοσοφίας της τέχνης στο Παρίσι, ο οποίος θα μας έκανε την τιμή, όπως είχαμε προγραμματίσει, να μας μιλήσει για την σύγχρονη τέχνη. Ευχόμαστε όλοι με υγεία να βρεθούμε μόλις καταστεί αυτό ασφαλές.
Μέσω των έργων των μαθητών μας, που υλοποιήθηκαν με πρωτοβουλία και επίβλεψη της φιλολόγου κ. Κατερίνας Σπανού στο πλαίσιο του μαθήματος της Λογοτεχνίας, βασισμένων σε στίχους του ιδίου, τιμούμε την Παγκόσμια ημέρα Ποίησης και ευχόμαστε σε όλους υγεία και δημιουργικότητα.